medrek.se

ST-läkare inom internmedicin till Funktion Akut, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

ST-läkare inom internmedicin till Funktion Akut, Huddinge

Om oss  

Inom Funktion Akut i Huddinge arbetar akutläkare och internmedicinare tillsammans. Vi bedriver specialiserad vård i ett högt flöde av patienter där varje patient och medarbetare är viktig. Vår akutmottagning är en av Sveriges största och tar emot 60000 patientbesök per år. Årligen vårdas 9600 akut sjuka patienter på våra akutvårdsavdelningar. 

På Funktion Akut bedrivs en hel del forskning med inriktning mot det akuta omhändertagandet och patientnära diagnostik med till exempel akut ultraljud. Vi ansvarar även för utbildning av omvårdnadspersonal, läkarstudenter och kollegor från angränsande specialiteter.  

Vi söker nu ST-läkare med särskilt intresse mot akut omhändertagande och som erbjuds ST-block i internmedicin. Det finns stora möjligheter att förena kliniskt arbete med egen forskning i anslutning till dessa tjänster.

Om tjänsten  

Tjänstgöring som ST-läkare på MAVA, MIMA, AVA och akuten. I samråd med handledare och ST-studierektor göra upp en utbildningsplan med sidoplaceringar 
(ca 15 månader) och kurser för att tillgodogöra sig kunskapskraven specificerade i Socialstyrelsens målbeskrivning för godkänd specialitet i internmedicin.  

I arbetsuppgifterna ingår handledning av medicine kandidater, AT-läkare och omvårdnadspersonal vilket även innebär presentationer i mindre grupp och större föreläsningar. Vi arbetar i team tillsammans med övriga yrkeskategorier på alla våra enheter.  

Tillträde till tjänsten sker snarast möjligast.

Vi söker  

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kolleger med omtanke och respekt och bidrar med din kunskap och entusiasm.  

Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.  

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare med erfarenhet och intresse av arbete inom akut internmedicin.  

Din ansökan ska innehålla:  

• CV  

• Personligt brev  

• Legitimationsbevis 

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med ett löpande urval.  

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Gustaf Wersäll 
ST- och underläkarchef, Funktion Akut Huddinge
08-585 862 49
gustaf.wersall@sll.se

Fackliga representanter
Sveriges Läkarförbund, Jacob Wilton, jacob.wilton@sll.se

Referensnummer
164249

 

Dela detta jobb

ST-läkare inom internmedicin till Funktion Akut, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset