medrek.se

ST-läkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

ST-läkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor! Förutom arbete på en välskött klinik så erbjuder Jämtland oss ett rikt friluftsliv och mycket hög livskvalitet. Kombinationen av bra arbete och bra liv tycker vi är unik. Vi är och har varit en av de mest välbemannade klinikerna i Norra Sverige.
Vårt behov av ytterligare läkare beror på att vi nu bemannar helikopterverksamheten med anestesiologer. Idag är vi 38 medarbetare, varav 10 ST-läkare. Flera specialister arbetar deltid med simuleringar, utbildning, administration och forskning. Vi har ett väl genomarbetat upplägg för ST-läkare med kurser, utvärderingar, internutbildning och randningar.

Arbetsbeskrivning

Anestesiologisk verksamhet bedrivs inom alla specialiteter förutom neuro-, thorax-, eller specialiserad barn- och plastikkirurgi. Sjukhuset har en stor andel akut verksamhet och traumalogi jämfört med de flesta svenska sjukhus av samma storlek, vilket ger god erfarenhet av prehospital vård.
Anestesiläkaravdelningen bemannar centraloperation, en poliklinisk verksamhet belägen ett par km från sjukhuset, intensivvårdsavdelningen, smärtmottagningen och helikopterverksamheten.
Operationsavdelningen utför ca 8 500 anestesier årligen, varav ca 3 000 regionalanestesier. Intensivvårdsavdelningen har plats för åtta patienter, där vi årligen vårdar nästan 2000 patienter. Vi är behjälpliga vid kortvarig neonatal intensivvård med respiratorbehandling, men då på Neonatalavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerade läkare som är intresserad av operationsflöden med både planerade och akuta och snabba skeenden. Intresset ska även omfatta intensivvård med förmåga att diagnosticera, behandla och optimalt vårda de akut allra svårast sjuka patienterna på sjukhuset med förmodad möjlighet till överlevnad, och då kunna fokusera på både patient och närstående.

Du är flexibel och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och gillar komplicerade medicinska men även svåra etiska frågeställningar. Du förväntas vara initiativrik och kunna klara av återkommande jourpass nattetid. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och undersköterskor, här förväntas du vara välfungerande och lyhörd.

Är du rätt person får du ett stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du fungerar i läkargruppen. Tidigare erfarenhet är meriterande och vi brukar inleda ST-tjänster med en provanställning.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Thomas Drevhammar
Enhetschef anestesiläkaravdelningen
Telefon: 063-154979
Email: thomas.drevhammar@regionjh.se
Namn: Lisa Lundström
Överläkare - studierektor ST
Telefon: 063 - 15 30 00 (sökn via vx)
Email: lisa.lundstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lars Rönnberg
Sveriges läkarförbund
Telefon: 063 - 153000 (sökn via vx)
Email: lars.ronnberg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/532/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Dela detta jobb

ST-läkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård