medrek.se

logga

ST-läkare allmänmedicin till hälsocentralerna i Ådalenområdet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

ST-läkare allmänmedicin till hälsocentralerna i Ådalenområdet

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland med indelning i fyra områden; Örnsköldsvik. Ådalen, Sundsvall/Härnösand och Sundsvall /Ånge.
Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Till Ådalenområdet som innefattar hälsocentralerna Sollefteå, Ramsele/Junsele, Kramfors, Nyland och Höga Kusten i Ullånger, söker vi nu nya kollegor.
Hos oss finns möjlighet att arbeta både på en mindre eller större hälsocentral i tätort eller i glesbygd.

Vid våra hälsocentraler finns flera olika yrkeskompetenser representerade, vi samarbetar alla i team och gör vårt yttersta för våra patienter genom att erbjuda ett gott bemötande och professionellt omhändertagande.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du får god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill tillsammans med oss arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Vi söker dig som har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner, är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Genom ett gott samarbete med ledning och kollegor bidrar du till att skapa delaktighet och en bra arbetsmiljö.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Rödén

Verksamhetschef

Telefon: 070-5743025

E-post: helena.roden@rvn.se

 

Andreas Koro

Ångermanlands Läkarförening

Telefon: 070-267 88 72

E-post: andreas.koro@rvn.se

Dela detta jobb

logga
ST-läkare allmänmedicin till hälsocentralerna i Ådalenområdet

Region Västernorrland