medrek.se

Specialpedagog till Lekoteket

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Specialpedagog till Lekoteket

Lekoteket är en specialpedagogisk verksamhet inom Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant, lärorikt och flexibelt arbete. Du kommer att ingå i ett team bestående av specialpedagoger men samarbetar också med andra yrkesprofessioner. Din arbetsplats är tänkt att ha sin placering i Huddinge men arbete även vid Solna och Danderyd kan komma att bli aktuellt.  

Om tjänsten
Lekotekets specialpedagoger träffar förskolebarn med utvecklingsförseningar och utvecklingsavvikelser på sina mottagningar för rådgivning till familjer, träning och utlån av lekmaterial för att stimulera barnets utveckling. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma barnets utveckling och i samarbete med föräldrarna hitta sätt att via lek och pedagogiskt lekmaterial träna och stimulera utvecklingen.

Som specialpedagog inom Lekoteket deltar du även i KNUT-Kognitiv Neurologisk Utredning i team inom Karolinska Universitetssjukhuset. Du genomför pedagogiska bedömningar av förskolebarn genom observation på förskolan och medverkar i teammöten för diagnosdiskussion och återgivning av utredningsresultat till föräldrar och förskola.  

I all journalhantering används journalsystemet Take Care.

Vi söker
Vi söker dig som är specialpedagog med erfarenhet av barn med olika utvecklingsförseningar, utvecklingsavvikelser och neuropsykiatriska svårigheter. Du arbetar självständigt och har lätt för att ta egna initiativ men trivs samtidigt att arbeta i team och visar då prov på god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   

Kvalifikationer 
Krav:  Förskollärarexamen med specialpedagogutbildning. 
Meriterande:  Erfarenhet av barn med neuropsykiatriska svårigheter. Erfarenhet av journalsystemet Take Care.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Charlotte Elf 
Chef
08-51777518
charlotte.elf@sll.se

Fackliga representanter
Lärarförbundet Ulf Holst 070-4507657

Dela detta jobb

Specialpedagog till Lekoteket

Karolinska Universitetssjukhuset