medrek.se

-->

Vi vill ha dig som vill arbeta natt till oss på Pre- och PostOp Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge!

Vi är en del av Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård. Vi utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn. Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som specialistsjuksköterska hos oss är väldigt varierande. 

Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också. Du kommer i kontakt med varierande patientgrupper då Karolinska Huddinge utför olika kirurgi inom flera specialiteter. Patienten kan postoperativt ha svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Hos oss är arbetsuppgifterna och arbetstempot mycket omväxlande, vilket ger dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Tjänsten avser nattjänstgöring. Möjlighet att arbeta deltid kan diskuteras för dig som är intresserad av det. Vi jobbar två helger på 10 veckor.

Vi erbjuder  
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

När du börjar hos oss kommer du att få ett inskolningsprogram som anpassas efter dina behov. Vi tar även fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. 

Vi söker dig som

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
  • trivs i en föränderlig vardag, kan anpassa dig till omgivningen och reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn
  • följer struktur och planering, men också är bekväm i att omprioritera när det behövs
  • samarbetar med, hjälper och tar hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål
  • litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse
  • arbetar enligt yrkesetiska koder med patienten i fokus och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

Kvalifikationer 
Krav: 
Legitimerad sjuksköterska
- Specialistutbildning inom Akut, Iva, Anestesi och barn
- Minst två års erfarenhet som sjuksköterska
- Erfarenhet från Take Care, Orbit

Meriterande:
Erfarenhet från Pre-postop, iva, Op, anestesi och akutsjukvård

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens

Om rekryteringsprocessen
I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. 


Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Specialistsjuksköterska till PrePostOp i Huddinge, Natt

Regioner
Utgår

2020-12-09

Ansök nu

Dela detta jobb