medrek.se

Specialistsjuksköterska med koordinatorsfunktion till BAVA

Regioner
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Specialistsjuksköterska med koordinatorsfunktion till BAVA

Är du intresserad av barnsjukvård, akutsjukvård och ledarskap? Kom till oss!

Vi erbjuder

En av våra Koordinatorer går nu vidare till annat uppdrag inom vår verksamhet. Vi söker därför en ny koordinatorsjuksköterska till oss i på BAVA i Huddinge. På vår avdelning vårdas företrädesvis akut sjuka barn i åldern 0-18 år med infektioner. Här arbetar vi i tvärprofessionella team. Vårdtiderna är korta och patienterna läggs främst in från barnakuten, men några platser finns också för elektiv vård av kroniskt sjuka barn och ungdomar. Hos oss ser vi samarbete mellan olika instanser som en nyckel till framgång.

Vi erbjuder en tjänst som koordinatorsjuksköterska där du, tillsammans med tre andra koordinatorsjuksköterskor, delar på uppdraget. Administrativ tid utgår för att kunna utveckla arbetet, både enskilt och tillsammans. Möjlighet finns att driva och utveckla egna intresseområden inom omvårdnad. 

Om tjänsten

Som koordinator är du den operativa ledaren på avdelningen. Du stöttar omvårdnadspersonalen, fördelar resurserna och får arbetet på avdelningen att flyta. Du arbetar dagligen i nära samarbete med en van överläkare för att tillsammans tillse att patienterna erbjuds den bästa och säkraste vården, samt att medarbetarna i alla kategorier känner sig trygga. Du är informationskanal och samarbetspartner avseende mottagande, förflyttning och platskoordination av patientflöden. Utöver det dagliga arbetet har koordinatorn också ansvar för vår diverse ansvarsområden enligt arbetsbeskrivning.

Helgtjänstgöring cirka var femte helg och cirka en kväll/vecka ingår i arbetet efter överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är lugn och kontrollerad i akuta eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra samt besitter förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet särskilt bra. Underhåller kontinuerligt sin specialistkunskap. Är en kunskapsresurs för andra.

Därtill förutsätter vi att du är intresserad av barn och- akutsjukvård, engagerad och målmedveten i din profession, med ansvarskännande och driv till förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Krav:

  • Specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom.
  • Minst 4 års erfarenhet av barnakutsjukvård.

Meriterande:

  • Erfarenhet av utvecklingsarbete.
  • Ledarskapserfarenheter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska med koordinatorsfunktion till BAVA

Karolinska Universitetssjukhuset