medrek.se

Specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi med vårdledarförordnande, Solna

Ansök nu

Specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi med vårdledarförordnande, Solna

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Vår enhet FE Neuro Öron, Näsa, Hals (ÖNH) inom PMI arbetar med högspecialiserad elektiv och akut kirurgi inom områdena Neuro, Käk, Öron Näsa och Hals. Vi kommer att utforma ett centrum för head & neck kirurgi. Vi tar årligen emot patienter från hela regionen samt Gotland. Arbetet är omväxlande, liksom tempot och det finns goda möjligheter för en ständig utveckling.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar en grundtjänst specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi med vårdledarförordnande. Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och koordinera teamen på salarna, planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift inom givna ramar samt enligt verksamhetens uppsatta mål. Vårdledaruppdraget innefattar även kliniskt arbete inom din yrkesspecifika profession.

Det innebär:- att bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd samt fördela personalen

  • att i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet
  • att verka för en patientsäker vård av god kvalitet
  • att medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner
  • att medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras
  • att hålla sig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vårdlogistik
  • att bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden
  • att i samråd med omvårdnadschef och utbildningsledare medverka vid introduktion av nya medarbetare och studenter.

Vi söker
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom operation- eller anestesisjukvård. Erfarenhet och /eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.

Du sätter patienten främst och ser positivt på förändringsarbeten. Du har ett genuint intresse för arbetsledning och du drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling. Du har en god kommunikations-och samarbetsförmåga. Du skapar ett positivt arbetsklimat genom ditt sätt att vara. Det innebär en god förmåga att engagera och skapa delaktighet, samt är en förebild i organisationen.

Vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att hantera nya förutsättningar och situationer. Du delar vår värdegrund som bygger på ansvar, helhetssyn och medmänsklighet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen att söka!

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Kerstin Johansson 
Omvårdnadschef, Buk, neuro och ÖNH-op
08-517 79373

Christina Jonson 
Omvårdnadschef Neurooperation
 08–51770808
christina.jonson@sll.se

Birgitta Sandström 
Omvårdnadschef ÖNH-operation
08-51778822

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi med vårdledarförordnande, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset