medrek.se

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Företag Remeo AB
Regioner
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Vill du vara med och utveckla ett unikt vårdkoncept i en högteknologisk miljö? Vill du arbeta i multiprofessionella team i vackra omgivningar utanför den traditionella sjukhusmiljön?

Vi växer och söker fler specialistsjuksköterskor!

Om Remeo

Remeo-konceptet är en i Sverige ny och särskilt utvecklad vårdform för långvarigt kritiskt sjuka och patienter med behov av avancerat andningsstöd. Ungefär fem procent av de patienter som överlever intensivvården blir kvar under en längre tid, eftersom de är för sjuka för att kunna ta sig vidare i vårdkedjan. Där kommer Remeo in i bilden.  Remeo betyder “åter till mig” eller ”jag återvänder”. Vi hjälper individen att återvända till livet och hemmet, att återta kontrollen över andningen och vardagen. Vi erbjuder högkvalificerad och högteknologisk vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en individuell vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand från dag ett, med återgång till det egna hemmet som slutgiltigt mål.

Remeos medarbetare gör hela skillnaden

Under de åtta år som kliniken har funnits har en unik kompetens byggts upp. Vi arbetar i multiprofessionella vårdteam för patienternas bästa. Alla bidrar med sina specifika kunskaper och erfarenheter för att patienten ska få en trygg och säker vård och rehabilitering. En stark gemenskap är en del av Remeos vårdkoncept.

Läs här om alla olika kompetenser i teamet som samarbetar kring patienten.

Vacker och modern miljö

Kliniken finns i natursköna omgivningar i Stora Sköndal vid Drevviken och har för närvarande plats för 14 patienter. Snart har vi möjlighet att ta emot många fler, eftersom vi nu är i mål med en omfattande ombyggnad. Resultatet är en toppmodern våning där inget har lämnats åt slumpen. Lokaler och utrustning är utformade för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga.

Om dig

Som specialistsjuksköterska vid Remeo ingår du i ett vårdteam där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Teamet består av kompetenta undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator. Vi behandlar patienter som behöver andningsstöd i form av trakealkanyl, invasiv- eller noninvasiv ventilation och syrgasbehandling i kombination med individuellt utformad rehabilitering. Vård, rehabilitering och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov.

Du får en individuellt anpassad inskolning och möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första Remeo-klinik.

Du är legitimerad specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi med minst tre års erfarenhet. Vi tror att du är engagerad, trygg i din kompetens och sätter patientens behov i fokus. Rollen ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet och en förmåga att stödja och undervisa kollegor.

Vi erbjuder

Vi månar om delaktighet, ett närvarande lyhört ledarskap och balans i livet för våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt.

Vi arbetar med feedback, kontinuerligt lärande i arbetet, handledning och reflektion. Vi genomför regelbundet internutbildningar där medarbetarna själva tar ansvar för att utbyta erfarenheter och kunskaper. En grundlig introduktion och fortlöpande utbildning är en självklarhet för att du ska kunna göra bästa möjliga arbetsinsats.

Remeo har kollektivavtal med tjänstepension ITP och vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och tillägg.

Mer information och ansökan

Tveka inte att kontakta oss om du blir nyfiken och vill veta mer. Eller Ansök utan CV redan idag! Vi kommer hantera ansökningar löpande.

Omvårdnadschef Camilla Bjerkensjö: 070-8472270, camilla.bjerkensjo@remeo.se

Omvårdnadschef Klara Geisewall: 076-9020094, klara.geisewall@remeo.se 

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet) Mattias Olsson, mattias.olsson@remeo.se

Våra patienter återvänder hem

Våra medarbetare trivs och stannar

Tillsammans utvecklar vi framtidens vård

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi

Remeo AB