medrek.se

Specialistläkare till Danviks Vårdcentral

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Specialistläkare till Danviks Vårdcentral

Är du Specialistläkare i Allmänmedicin och vill arbeta på en liten o trivsam vårdcentral tillsammans med motiverad och ambitiös personal - ? Tycker du dessutom att det är roligt med handledning och verksamhetsutveckling - då är du varmt välkommen till oss!

 

Danviks Vårdcentral fortsätter växa och därför utökar vi under hösten med en specialistläkartjänst på 60-100%. Vi söker en empatisk, engagerad och kompetent specialistläkare i allmänmedicin. Vi vill ha en kollega som tar ansvar, är flexibel och duktig på att prioritera samt har en mycket god samarbetsförmåga.

 

Om mottagningen:
Danviks Vårdcentral ligger vid Danvikstull och har drygt 4500 listade patienter. Vi som arbetar här trivs med att arbeta tillsammans för våra patienters bästa. Vår arbetsmiljö präglas av arbetsglädje, prestigelöshet, vänlighet och omtänksamhet om både patienter och medarbetare. 

 

Danviks Vårdcentral tillhör Sickla Hälsocenter AB som är en del av Prima Vård.

 

Om tjänsten:

Den utlysta tjänsten blir en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Möjlighet till medicinskt ledningsansvar finns.

 

Verkar tjänsten intressant - ? Kontakta verksamhetschef Anna Stenström på tel 076-051 01 04 eller via mail: anna.stenstrom@primavard.se så får du mer information!

Dela detta jobb

Specialistläkare till Danviks Vårdcentral

Prima Vård AB