medrek.se

Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Vill Du vara med och utforma framtidens vård i nya Finspångs Vårdcentrum?

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet. I den samlade verksamheten ingår både primärvård och sjukhusvård. Under lång tid har samverkan successivt stärkts med tydliga positiva effekter, ökat samarbete också med den kommunala sjukvården har medfört ytterligare förbättring. Vår lilla enhet ansvarar för huvuddelen av den närsjukvård som cirka 28 000 invånare i Finspång och Skärblacka får, varför vi har en unik möjlighet att pröva hur alternativa arbetssätt ytterligare skulle kunna förbättra vården för våra invånare.

Vi är stolta över att vi fått vara med och planera den nya sjukvårdsbyggnad som den samlade verksamheten ska flytta in i hösten 2020. I denna byggnad planeras också en enhet med åtta vårdplatser för intensivrehabilitering av patienter kommande från hela östgötaregionen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig specialistläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi arbetar med flexibla lösningar i samverkan med Finspångs kommun. Du kommer att ingå i ett mindre team av specialistläkare och underläkare vid Närsjukvårdskliniken. Kliniken består av en vårdavdelning med 16 vårdplatser, en LAH-verksamhet med palliativt omhändertagande i hemmet och också specialistmottagning för minnesutredning, kardiologi, endokrinologi samt för uppföljning av strokedrabbade patienter och dagrehabilitering för dem med neurologiska sjukdomar. I samverkan med Rehabmedicinska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping kommer också åtta platser för intensivrehabilitering att öppnas.

Utbildning och erfarenhet
Du har goda medicinska kunskaper, är legitimerad läkare, gärna med specialistkompetens i geriatrik, invärtesmedicin, allmänmedicin eller palliativ medicin. Vidare har du ett intresse av att ta hand om patienter inneliggande på kliniken men brinner också för att tillsammans med patient, anhöriga och annan vårdpersonal planera och följa upp en fortsatt god vård utanför sjukhuset. Du innehar svensk läkarlegitimation samt svenska språkkunskaper motsvarande lägst nivå Svenska C1.

Personliga egenskaper
Du är öppen, nytänkande och flexibel. Samarbetar bra med andra människor och kommunicerar tydligt.

Anställning och information
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde under 2019.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Annette Karlsson, verksamhetschef 070-342 23 38
Rolf Hässler, överläkare och MLA 070-688 85 08

Facklig företrädare för läkarföreningen är Bo Tillander

Ansökan
Du ansöker genom att registrera ditt intresse online. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare. Denna ska vidimeras. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.Sista ansökningsdag är den 10 augusti 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Dela detta jobb

Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Finspångs kommun