medrek.se

-->

Om verksamheten
ANOVA (f.d. Centrum för Andrologi och Sexualmedicin), är en multidisciplinär verksamhet på tvärvetenskaplig grund för behandling, utveckling och forskning inom Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin. Vårt övergripande uppdrag är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori.

På mottagningen arbetar läkare (endokrinologer, androloger, urologer, laboratorieläkare, psykiater och rättspsykiater), sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och administrativ personal. Vi samverkar omkring patienten i multidisciplinära team. Flertalet av oss har sexologisk och sexualmedicinsk kompetens. Vi är en högspecialiserad verksamhet, aktiv forskning, undervisning och utveckling ingår som en naturlig del av verksamheten.

Den Sexualmedicinska delen tar emot och utreder personer för såväl farmakologisk som psykoterapeutisk behandling vid sexuell dysfunktion, hypersexuell störning och sexuell avvikelse. Den Transmedicinska delen genomför diagnostiska utredningar, endokrinologisk behandling, koordinering av andra könsbekräftande medicinska behandlingar, stödja personer under den medicinska och sociala transitionen för vuxna personer med könsdysfori.

Vi söker nu ytterligare en psykiater.

Om tjänsten
Som psykiater hos oss kommer du i första hand att arbeta i det transmedicinska teamet. I arbetet ingår diagnostiska bedömningar och psykiatrisk behandling av patienter med könsdysfori. Arbetet kan också innebära bedömningar och psykiatrisk behandling av patienter med sexuell dysfunktion, hypersexuell störning och sexuella avvikelser.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga i teamet.

Vi söker
Vi söker dig som är samarbetsorienterad och flexibel. Vi ser också att du är intresserad av att arbeta i ett multidiciplinärt team med många dynamiska medarbetare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom psykiatri.

Meriterande:
- Med erfarenhet av våra patientgrupper och av personer med autismspektrum- problematik.
- Sexologisk, sexualmedicinsk utbildning.
- Forskarutbildning eller forskningsintresse.

Om rekryteringsprocessen
Välkommen med dina frågor om tjänsten till:

Cecilia Dhejne, psykiaterchef och medicinskt ansvarig
Telefon: 073-6996291

Katarina Görts Öberg, t.f. sektionschef
Telefon: 073-6635427

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Specialistläkare i psykiatri

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb