medrek.se

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention och Ultraljud inom Funktion Bild & Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-05

Ansök nu

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention och Ultraljud inom Funktion Bild & Funktion

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med ultraljud/intervention samt deltagande i jourarbetet utefter kompetens och intresse.

Du deltar i och bidrar till den interna kompetensutvecklingen inom funktionsområdet. För dig som är nybliven specialist finns goda möjligheter till kompetensutveckling, såsom individuell fördjupning inom ett eller flera olika specialområden.

Det finns också stor möjlighet till personlig utveckling, och ditt arbete kan fördelas mellan de olika funktionsområdena.

Du ges också möjlighet att delta i projekt inom forskning och medicinsk utveckling, samt i vårt interna arbete för ständiga förbättringar

Om tjänsten
Bild och Funktion bedriver högspecialiserad och bred radiologisk verksamhet. Det bedrivs också framgångsrik forskning och omfattande utvecklingsarbete. Bild och Funktion Huddinge är uppdelad i fem funktionsområden: Buk, Neuro, Muskuloskeletal/Trauma och Thorax.

Vi söker nu specialistläkare, biträdande överläkare och överläkare med inriktning inom Intervention och ultraljud.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom medicinsk radiolog/bild och funktion. Befattningen diskuteras med utgångspunkt från dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer. Tidigare forskning och undervisning är meriterande.

Som person har du en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team och bidrar till en positiv och trivsam arbetsmiljö.

Välkommen att söka!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:  

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Amar Karalli 
Läkare/Chef
08-585 846 44
072-5991083

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Erik Stenqvist, erik.stenqvist, 070-6343578

Dela detta jobb

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Intervention och Ultraljud inom Funktion Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset