medrek.se

Gillar du utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten?

Olofströmskliniken söker dig Specialist i allmänmedicin som vill du vara med och utveckla vår vårdcentral i Olofström, en del av Prima Vård.

Vi söker en medarbetare till teamet på Olofströmskliniken som är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med våra läkare, distriktssköterskor, rehabkoordinator, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeut. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på vårdcentral. 

Tjänsten innefattas även MLA-uppdrag, där du tillsammans med ledning säkerställer den medicinska vården och är med och driver den medicinska utvecklingen framåt.

Din profil:

Vi söker dig som är Specialist i Allmänmedicin. Du är stabil, självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet av MLA-uppdrag samt kunskap i systemet Systeam Cross är meriterande.

Vi erbjuder dig

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Christine Stridsberg på christine.stridsberg@primavard.se eller telefon 076-8945009

Specialistläkare Allmänmedicin till Olofströmskliniken

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb