medrek.se

Specialist inom allmänmedicin till Medpro Clinic Steps

Företag Medpro Steps
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Specialist inom allmänmedicin till Medpro Clinic Steps

Medpro Clinic kommer med uppdrag från Hälso-sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen starta upp en öppenvårdsmottagning i primärvården med placering i Trollhättan med omnejd. Idag finns det ingen given eller bra hjälp för personer som har hamnat i ett beroende av benzodiasepiner, analgetika eller ångestdämpande läkemedel. Enheten ska hjälpa patienten med nedtrappning och utsättning av dessa läkemedel.

Vill du vara med? Vi kommer att bilda ett tvärprofessionellt team med kurator, specialistläkare inom psykiatri och allmänmedicin, psykiatrisjuksköterska, och sjukgymnast som kommer att arbeta såväl lokalt som mobilt ut mot regionen.  För att bilda ett starkt team och effektiv nertrappningsenhet behöver dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta individuellt och i team där vi utgår från ett helhetsperspektiv, för att kunna planera framtida tiden för patienten på bästa möjliga sätt.
Som specialist i teamet arbeta du med medicinska bedömningar och behandlingar inom ramen för beroendeproblematik i primärvård. Den arbetsmodell som kommer att användas vid nedtrappning och utsättning av beroendeframkallande läkemedel är den s.k. TUB -modellen. Du kommer också att vara konsultativ kompetens i teamet och bidra till verksamhetens utveckling. Vidare kommer du att ansvara för remisshantering och du deltar i temakonferenser samt utveckling av den nya verksamheten.

Att verka nära patientens bostadsmiljö och närliggande vårdcentral ökar tillgängligheten för patienten därför kommer teamet även att arbeta mobilt i regionen.

Kvalifikationer 
Du är specialist inom allmänmedicin gärna med erfarenhet av arbete inom beroendevård eller annat liknande rehabiliteringsområde.

Du är trygg och bekväm i din profession och har ett tydligt patientfokuserat arbetssätt.

Samarbetsförmåga, helhetssyn och intresse av utvecklingsarbete är viktigt för oss dels för att skapa ett bra teamarbete men också för att kunna möta patients behov på bästa sätt.

Arbetstid:  Flexibel arbetstid, schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänst:       Deltid ca 50% eller efter överenskommelse
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård

Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig!

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 220 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Dela detta jobb

Specialist inom allmänmedicin till Medpro Clinic Steps

Medpro Steps