medrek.se

Nu söker vi en Specialist i allmänmedicin till vårat team på Stureplans vårdcentral beläget mitt på Östermalm med närheten till tunnelbanan och citypulsen. 
Vi är ett sammansvetsat team på ca 25 personer som arbetar här i dag. 

-Vill du vara med i ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje och som gillar att arbeta i ett nära sammarbete för patientens bästa?
Om du känner igen dig, sök tjänsten hos oss!
Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till Stureplans vårdcentral. 

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som specialist i allmänmedicin består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. I uppdraget ingår även möjlighet för handledning av läkarstudenter och AT/ST/BT-läkare. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen.
Du erbjuds stora möjligheter att utveckla verksamheten vidare tillsammans med teamet och verksamhetschef.
Vi värdesätter tidigare erfarenhet av primärvård och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du arbetar strukturerat och har ett flexibelt förhållningssätt utifrån de behov som snabbt kan uppstå på en vårdcentral. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig med legitimation som läkare och specialistkompetens i allmänmedicin. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi vill att du ska utveckla enheten tillsammans med oss. Ge våra patienter en fast läkarkontakt och dra nytta av hela teamets kompetens.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är tillsvidare där provanställning tillämpas 6 månader. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Linda Lillgård, linda.lillgard@stureplansvardcentral.se 

Specialist i allmänmedicin till Stureplans vårdcentral

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb