medrek.se

SOS-sjuksköterska

Regioner
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

SOS-sjuksköterska

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta SOS:are.


Brinner du för att göra skillnad för andra människor Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? 

Tjänsten innebär i huvudsak telefonbedömning och triagering samt rådgivning i väntan på ambulans. Variationen på ärendena är stor. Du bedömer patienter i alla åldrar med varierande hjälpbehov, medicin, kirurgi, hjärtstopp, trauma, gyn och obstetrik. Arbetet innefattar samverkan med såväl interna som externa aktörer, till exempel polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård.

Vi erbjuder en 10 veckor lång introduktion där du alternerar mellan utbildning med handledare på hemmacentral och kurstillfällen på vår utbildningsenhet i Stockholm. P.g.a. rådande situation kan hela utbildningen komma att förläggas till hemmacentral i Stockholm.

Vem är du?

För att arbeta som SOS-sjuksköterska hos oss behöver du ha en svensk sjuksköterskelegitimation, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från akutsjukvård och/eller prehospital vård. Erfarenhet av telefonbedömning är meriterande.

Se gärna filmen där vår SOS-sjuksköterska Marie beskriver sitt arbete och lyssna på podden sjuksköterskesnack för att höra hur en arbetsdag som sos-sjuksköterska kan se ut. https://sjukskoterskesnack.libsyn.com/sos-alarm-jobbet-som-aldrig-slutar-att-vara-spnnande

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss! 

Ansökan
Låter SOS Alarm som en plats för dig? Ansökan senast den 24 april men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du inleder din anställning med en internutbildning med full lön och denna startar i september Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Mattias Malmebrand via mail till mattias.malmebrand@sosalarm.se. 

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. 

 

 

Dela detta jobb

SOS-sjuksköterska

SOS Alarm Sverige AB