medrek.se

SOMMARVIKARIER till Säbo Hemtj Lss

Regioner
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

SOMMARVIKARIER till Säbo Hemtj Lss

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord. 

Vi söker nu sommarvikarier till Hemtjänsten, LSS och Säbo (äldreomsorg) till sommaren 2022

 Sista ansökningsdag:

03.07.2022

 Arbetsgivare:

Smedjebackens kommun

 Ort:

Smedjebacken

 Jobbtitel:

SOMMARVIKARIER till Säbo Hemtj Lss

 Tjänster:

1

 Heltid / Deltid:

Heltid

 Anställningsform:

Sommarjobb

 Tjänstens omfattning:

100

 Webcruiter ID:

4502267904

 Social delning :

Arbetsuppgifter

I arbetet som undersköterska/vårdbiträde inom omsorgen kommer du att stötta och hjälpa brukarna i sin
vardagliga livsföring. Du kommer även att bedriva ett aktivt kvalitetsarbete genom kontinuerlig dokumentation samt följa upp planerade insatser.  Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.  Tjänstens omfattning kan komma att variera utifrån den sökandes önskemål och verksamhetens behov. Semesterperioderna varar mellan v25-32

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år.
Körkort är ett krav för vissa enheter - bra att veta är att det är dåliga buss och tågförbindelser mot kommunen över sommarperioden.

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Du kommer i vissa arbetsgrupper genomgå delegeringsutbildning samt prov i läkemedelshantering.

Betyg, meriter och referenser ska vara med i ansökan samt ska du vara vaccinerad mot covid19 och kunna visa upp vaccinationspass.


Utbildning eller erfarenhet inom yrket är önskvärt (och kommer att prioriteras) det är en fördel om du har datavana.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din roll.
Du trivs att arbeta självständigt och i team och kan både ge och ta i utvecklingsarbetet som sker på arbetsplatsen. Du ser möjligheter istället för hinder och du har god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Johan Ahlbäcks plats 7, 777 81 Smedjebacken, Sverige

Map

 Visa vägbeskrivning

Carina Marklund

Rekryterare

 0240660205

 carina.marklund@smedjebacken.se

Kommunal exp

 010 - 4428179

Pia Solberg

Enhetschef

 pia.solberg@smedjebacken.se

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla.

Dela detta jobb

SOMMARVIKARIER till Säbo Hemtj Lss

Smedjebackens kommun