medrek.se

logo

Sommarvikarier till Åshaga och Bokhöjdens äldreboende

Regioner
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Sommarvikarier till Åshaga och Bokhöjdens äldreboende

Adium Omsorg, som är en del av Förenade Care AB, driver Bokhöjden och Åshaga på uppdrag av Ängelholms kommun. Adium Omsorg AB är ett idéburet företag, där vår värdegrund LEVA gör oss stärka i leveransen av god service, vård och omsorg. LEVA, lyhördhet, engagemang, vilja och ansvar, är vår utgångspunkt i det arbete vi utför och där individen alltid är i fokus. LEVA som är vår gemensamma ledstjärna samlar våra åtagande, vår omvårdnad och gemensamma idé i företaget Adium Omsorg AB. Betydelsen förpliktigar för varje medarbetare där värderingarna är en del av vår identitet.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Bokhöjden är ett demensboende med 18 platser fördelade på två avdelningar medan Åshaga är ett särskilt boende och har 40 lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar varav 10 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. På verksamheterna finns omvårdnadsansvariga sjuksköterskor.

Personalteamet består av verksamhetschef, samordnare, omvårdnadspersonal, sjuksköterska, rehab personal, samordnare och verksamhetschef. Vårt uppdrag är att ge en bra vardag för Bokhöjdens och Åshagans kunder, närstående och anhöriga.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljöarbete.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är önskvärt. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Arbetet förutsätter en viss datorvana. 'Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar utifrån vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

KRAV
En del av anställningsprocessen i företaget är att kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

Arbetstid/varaktighet
Timanställning dag/kväll/helg/natt

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag 29/4 2022 Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Postadress
Åshaga särskilt boende
Rössjövägen 10
26675 HJÄRNARP

Kontaktperson

Maria Garbov
Samordnare
Tel: 072-731 52 04
E-post: mariag@forenadecare.com

Eva Hanak
Verksamhetschef
Tel 072-223 38 65
E-post: evaha@forenadecare.com

Postadress
Åshaga vårdboende
Rössjövägen 10, 266 75 Hjärnarp

Dela detta jobb

logo
Sommarvikarier till Åshaga och Bokhöjdens äldreboende

Förenade Care AB