medrek.se

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsuppgifter

Särskilt boende är ett samlingsnamn för det boende som är aktuellt för en person när behov av vård och omsorg är så stort att det inte längre kan tillgodoses i det egna hemmet. Du kommer att arbeta med omvårdnads- och serviceuppgifter, vilka innebär dagligt stöd och hjälp i de äldres vardag, både fysiskt, psykiskt och socialt. Vi har fyra särskilda boenden i kommunen och arbetar utifrån individuellt anpassade genomförandeplaner med fokus på att skapa ett innehåll i dagen för våra brukare. Efter bedömning av sjuksköterska ges delegering för läkemedel. I arbetet ingår viss dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

För samtliga våra sommarjobb ska du vara minst 18 år.

Kvalifikationer

Det är bra om du har en pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Har du inte den formella utbildningen så ser vi ändå fram emot din ansökan då personlig lämplighet är det som är avgörande i våra verksamheter.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. När vi rekryterar tar vi stor hänsyn till just de här förmågorna!

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Juni 2022

Referensnummer: C72286

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

logga

Sommarjobb undersköterska/vårdbiträde äldreomsorg- Särskilt boende

Ansök nu

Dela detta jobb