medrek.se

logga

Smittspårare till Ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Smittspårare till Ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Regiont Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Ungdomsmottagningen är en länsövergripande verksamhet med en personalgrupp som servar ungdomsmottagningsverksamheten i alla kommuner i Västernorrland. Alla ungdomar skall känna sig välkomna och vi arbetar på ett normkritiskt sätt. Det övergripande målet för Ungdomsmottagningen är att främja fysisk och psykisk hälsa med fokus på sexuell och reproduktiv hälsa, samt rättigheter hos unga 12-22 år.

Arbetsuppgifter

En av våra nuvarande smittspårare ska nu gå i pension, så därför söker vi dig som vill arbeta med oss som centraliserad smittspårare för klamydia och gonorre. Ditt uppdrag är att smittspåra för hela regionen tillsammans med ytterligare en medarbetare. Du kommer att vara en del av den lokala Ungdomsmottagningens arbetsgrupp i Örnsköldsvik.

Förekommande arbetsuppgifter:

- Administrativt arbete med smittspårning och mycket telefonkontakter.
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier på mottagningen såsom läkare, kurator och barnmorska.
- Visst arbete med individuella besök.
- Utåtriktad verksamhet till samverkanspartners med flera.

Vill du veta mer om vad arbetet innebär så titta på handboken och riktlinjerna på www.fsum.org

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan kompetens som vi betraktar som relevant för arbetet. . Erfarenhet från att arbeta normkritiskt, med sex och samlevnadsfrågor, administrativt arbete och telefonrådgivning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden och ser gärna att du har B körkort och är rökfri.

Sysselsättninggraden kan diskuteras.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-06

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Carolin Eriksson

Enhetschef

Telefon: 070-1916950

E-post: carolin.eriksson@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Smittspårare till Ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik

Region Västernorrland