medrek.se

Sjuksköterskor till Neurokirurgen i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Sjuksköterskor till Neurokirurgen i Solna

Tycker du precis som vi att hjärnan och ryggmärgen är fascinerande och vill bygga på din erfarenhet inom en bred verksamhet, med olika vårdnivåer? Vi söker nu sjuksköterskor till vår neurokirurgiska vårdavdelning!

Om oss

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning, och har därtill möjlighet att arbeta på vår inskrivningsmottagning och med strålknivskirurgi. För dig med erfarenhet finns även möjlighet att arbeta med intermediärvård.

Vårt arbete ställer höga krav på kunskap om hjärnans anatomi och fysiologi och om de symtom som människan kan drabbas av före och efter ett ingrepp i hjärnan/ryggmärgen - kunskap som du kan bygga upp hos oss! Vår verksamhet är högt bemannad, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga.

Annonsen avser tillsvidareanställningar för blandad tjänst dag/kväll/helg och/eller natt.

Vi erbjuder

- En stimulerande arbetsmiljö där du blir en del av en driven, engagerad och väl sammansvetsad personalgrupp

- Personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov

- Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad

- Möjlighet att söka kursen Neurosjukvård. Omvårdnad på avancerad nivå (15 hp) som startats av Tema Neuro i samarbete med Karolinska Institutet.

Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten! Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att just skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass.

Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Är du nyfiken på att se hur vi arbetar? Kontakta oss - Du är välkommen att hospitera!

Vi söker dig som

- Tar ansvar i din yrkesroll och är en engagerad och positiv kollega med god samarbetsförmåga

- Är flexibel, tycker om variation och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn

- Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående som verksamhet och vill vara med och utveckla och driva den vård vi ger

- Är intresserad av att arbeta teknikintensivt med noggrann kontinuerlig övervakning neurologi och vitalparametrar, non-invasiv ventilationsbehandling och med olika former av dränage i hjärna och ryggmärg

- Ser möjligheterna i att få arbeta i en helt ny sjukhusbyggnad och få vara med att forma en ny tematisk organisation för framtidens sjukvård!

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

- Gärna med erfarenhet av akutsjukvård eller neurologi,  men vi välkomnar också dig som är nyexaminerad sjuksköterska.

- Meriterande  specialistsjuksköterskeexamen då vårt patientområde erbjuder många utmaningar.

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anna Johansson 
Omvårdnadschef
072-581 57 53

Fackliga representanter
Hans-Anders Sjöstedt, Vårdförbundet: tel. 08-51772013 alt. hans-anders.sjostedt@sll.se

Referensnummer
164211

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Neurokirurgen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset