medrek.se

Sjuksköterskor till Lungcanceravdelning

Regioner
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Sjuksköterskor till Lungcanceravdelning

Vi utreder och behandlar patienter med lungcancer och som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att jobba med både kirurgiska- och medicinsk onkologiska patienter.  

Vi erbjuder 
Hos oss kommer du att: 

  • Få en strukturerad och anpassad inskolning tillsammans med en till två handledare
  • kunna ta del av våra interna utbildningar som hålls veckovis både på avdelningen men också centralt för hela Tema Cancer
  • få möjlighet till att ta ”cytostatika körkort” via Regionalt Cancer Centrum
  • få jobba med högspecialiserad omvårdnad
  • ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens
  • få möjlighet till att studera vidare till specialistsjuksköterska med bibehållen lön

För dig med genuint intresse av att växa inom professionen och inom ett nischat område finns goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom rotation och som ovannämnd vidareutbildning. I lungcancerflödet har du en stor chans till utveckling. Lungcancerflödet som följer patienten under utredning till behandling till efterkontroller. Finns flera enheter, utredningsenhet både i Solna och Huddinge, Mottagning, vårdavdelning, behandlingsavdelningar. Detta ger en möjlighet att utvecklas och verkligen bli specialist inom området lungcancer. Vid introduktionen ges en möjlighet att se alla olika enheter inom flödet. 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten  
Vi utlyser både nattjänst och dag- och kvällstjänst (du kan i ansökningsformuläret specificera vilken tjänst du söker). Som sjuksköterska på avdelningen jobbar du tillsammans i team med undersköterska. Vi har under dagarna en klinsikomvårdnadsledare ute på golvet som jobbar tillsammans med er och finns till för att stötta vid behov.  

Hos oss arbetar du med högspecialiserad omvårdnad av både kirurgiska och medicin onkologiska patienter. Patientgruppen har korta vårdtider och är hos oss upp till ca tre dygn.  

Vi söker 
Vi söker dig som:  

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare
  • Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer 
Krav: Leg. Sjuksköterska  
Meriterande: Specialistutbildning inom onkologi och/eller kirurgi . Erfarenhet från avdelningsarbete. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Lungcanceravdelning

Karolinska Universitetssjukhuset