medrek.se

Sjuksköterskor, natt, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Sjuksköterskor, natt, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Lockas du av att jobba i en akutverksamhet och vill utveckla din spetskompetens inom akutneurologi? Då är det hos oss du ska vara. Vi söker nu kollegor som vill vara med och bedriva vård i världsklass tillsammans med oss!

Inom Patientområde Neurovaskulära sjukdomar inom Tema Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga stroke-tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan. Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som från närliggande landsting.

Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt och vi direkttriagerar patienter till vår enhet, vilket innebär att patienten möts upp av vårt eget akutteam vid ambulansingången, utan att passera akutmottagningen. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, som är en intermediärvårdsenhet.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att jobba med strokevård i framkant – vår strokeverksamhet är framstående i Sverige och vi är till och med världsledande i vissa delar av vår vård.
  • Glada, kompetenta och engagerade kollegor och chefer. Relationerna på vår arbetsplats präglas av högt i tak och tillit till varandra.
  • Personligt anpassad inskolning, temagemensam introduktionskurs inom neurologi.
  • Utbildning inom Neurologisk vård på 15 hp, framtagen i ett samarbete med Karolinska Institutet.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på natten ligger fokus på akut omhändertagande och övervakning av svårt sjuka strokepatienter på NAVE, där du i arbetslag med en undersköterska vårdar 2-3 patienter. Du kontrollerar vitala funktioner i form av andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologisk status. Därtill springer du på de larm som kommer in. Du har alltid minst en, ofta två, sjuksköterskekollegor att samarbeta med per natt.

Vi söker

Vi vänder oss till dig som vill möta patienter i det akuta skedet och som delar vår fascination för hjärnan. Du vill medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du tar ansvar för ditt arbete, söker den information som behövs för ett bra slutresultat och ber om hjälp när så krävs. Du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter våra grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. Vi välkomnar även dig som är ny i din roll som sjuksköterska att söka, då vi har möjlighet att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.

Sök redan idag! 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska!

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Cecilia Ganning 
Omvårdnadschef (tillgänglig vecka 27-28)
072-584 06 24

Sahereh Roshandel 
Vårdenhetschef (tillgänglig vecka 29)
 070-085 69 08

Sandra Börjesson 
Omvårdnadschef (tillgänglig från vecka 30)
 0725-84 06 28

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Johan Palm Erkesjö, tel. 08-517 720 15
Vårdförbundet: Johan Dahlström, tel. 08-517 720 15

Referensnummer
164193

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor, natt, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset