medrek.se

Sjuksköterska välkomnas till Kirurg avd. 1 Östersunds sjukhus

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Sjuksköterska välkomnas till Kirurg avd. 1 Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på kirurgavdelning 1

På Kirurgavdelning 1 vårdar vi i första hand patienter inom urologi, bröst- och endokrinologi, både akuta och elektiva. Vi vårdar även övriga elektiva kirurgiska patienter med korta snabba vårdförlopp. Vi arbetar i team - sjuksköterska och undersköterska.
Du får som anställd vara med att påverka förläggningen av din arbetstid via individuella scheman i Heroma efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet och du arbetar natt efter överenskommelse, nya i yrket arbetar inte natt under första året. Helgtjänstgöring två helger på fem veckor.

Arbetsbeskrivning

Du ska självständigt kunna arbeta med att tillgodose patientens individuella omvårdnadsbehov. I dialog med patient/närstående ge stöd för optimal delaktighet och eftersträva en personcentrerad vård. Hos oss arbetar du tillsammans med undersköterska och ansvarar för den kirurgiska omvårdnaden. Dina sjuksköterskeuppgifter innefattar patientnära omvårdnadsarbete som att identifiera omvårdnadsbehov, ordinera och prioritera preventiva åtgärder. Följa och utvärdera vätskebalans och nutritionsstatus. Du ansvarar läkemedelshantering som injektioner, infusioner och smärtpumpar. Du arbetar i samverkan med läkare och i nära samarbete med undersköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.
Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Är du ny i yrket erbjuder vi en förlängd introduktion.

Östersunds sjukhus är ett universitetssjukhus och att arbeta hos oss på kirurgkliniken ger dig en bra grund inom sjuksköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området. Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårt generösa friskvårdbidrag. På sjukhuset finns även en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.
Inom Region Jämtland Härjedalen finns ett antal personalbostäder att hyra

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Intresse för kirurgisk omvårdnad ser vi som viktigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja att utvecklas.
Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Susanne Hemå
Enhetschef
Telefon: 063-153104
Email: susanne.hema@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Michaela Groth
Sjuksköterska
Telefon: Sökn via växel 063-153000
Email: michaela.groth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/219/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Dela detta jobb

Sjuksköterska välkomnas till Kirurg avd. 1 Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård