medrek.se

logo

Sjuksköterska timanställd

Regioner
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Sjuksköterska timanställd

Vi söker timanställd sjuksköterska till oss på Karlslunds vårdboende i Ängelholm som vill vara med och förgylla vardagen för våra boenden.

Adium Omsorg en del av Forenede Care har bedrivit omvårdnaden på Karlslund sedan 2009 och är ett vårdboende för 40 personer med olika behov av omsorg och stöd. Vi vill att de som bor på Karlslunds Vårdboende ska få vård och omsorg av högsta kvalitet, där mötet mellan människorna är det viktigaste, där kvalitet är i fokus och handlar vårdtagarens önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterskor, som ska kunna arbeta på enhetens avdelningar vid ordinarie sjuksköterskors frånvaro. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom kommunal äldreomsorg. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga sjuksköterskor, verksamhetschef, samordnare , paramedicinare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att ta del av nya riktlinjer från uppdragsgivare och Socialstyrelsen.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska. Du ska vara en person som tycker om att arbeta med och för människor, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Timanställning.

Arbetstid: Måndag till Fredag kl. 7-16

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktpersoner
Verksamhetschef Maria Bröme
E-post: mariabr@forenedecare.com

0703970609

 
 

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska timanställd

Förenade Care AB