medrek.se

Söker du ett omväxlande och utmanande arbete i en mångkulturell miljö där nya idéer uppmuntras? Då passar du in hos oss!

Vårdcentralen Cityhälsan Söder är belägen i södra delen av Norrköping och har ca 18 200 listade medborgare. Vi är ca 70 anställda sjuksköterska, undersköterskor vårdadministratörer, läkare, tolk och kurator. På vårdcentralen har vi olika mottagningar som BVC, DSK-, SSK-, USK-astma/KOL-, diabetes-, fotvård-, blodtrycksmottagning, hälsogrupper för nyanlända samt en infektionsmottagning. Vårdcentralen Cityhälsan Söder är en arbetsplats där många trivs. Vi har fått goda resultat i medarbetarenkäten flera år i rad och arbetar aktivt med bemötande mellan medarbetare och patienter och närstående. Vi uppmuntrar nya idéer, provar nya arbetssätt och erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare. Våra ledord i det dagliga arbetet är positiv anda, respekt och empati.

https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Jobba-pa-nagon-av-vara-enheter/Jobba-pa-vardcentralen-Cityhalsan-Soder/

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar tillsammans med läkare, sjuksköterska och vårdadmininstratör. Du kommer att arbeta på vår infektionsmottagning och tillsammans med läkare, telefonrådgivning, och som joursjuksköterska för dagen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från arbete i primärvården är meriterande.

Personliga egenskaper
Du samverkar bra med andra människor och är en god teampartner och ser allas lika värde som en självklarhet. Du kommunicerar på ett tydligt och obehindrat sätt i tal och skrift. Du organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är positiv till samarbete mellan olika yrkeskategorier och att vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Anställning och information
Detta är ett vikariat på 100%, dagtid måndag till fredag på 1 år. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Louise Härdelin, 010-104 43 77.

Facklig företrädare för vårdförbundet är Kasema Plecic, 010-104 43 84.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Anställningsintervjuer kommer att fortgå löpande.Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201329

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

logga

Sjuksköterska till Vårdcentralen Cityhälsan Söder

Regioner
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Dela detta jobb