medrek.se

Sjuksköterska till särskilt boende  

Ansök nu

Sjuksköterska till särskilt boende  

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 



Välkommen till Smedjebackens kommun
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

 

Särskilt boende
Vi söker sjuksköterska till särskilt boende i Smedjebackens. 

 

Arbetsuppgifter
Vi tycker att vi har världens roligaste jobb med mycket varierande arbetsuppgifter. Det kan röra sig om allt från beteenderegistreringar, provtagningar och såromläggningar till palliativ vård. En av fördelarna i arbetet är att du ingår i ett team, men att du också har möjlighet att påverka, lägga upp ditt eget arbete och utveckla verksamheten.

Andra fördelar är att du jobbar var fjärde helg, vi har tillsvidareanställda sjuksköterskor och att vi har en bra arbetsmiljö på vår arbetsplats.

Smedjebackens kommunala Hälso- och sjukvård består av sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vi har ett bra samarbete med primärvården. 

Varje sjuksköterska har ett eget ansvarsområde i teamet och teamledaren ser tillsammans med teamet till att arbetsfördelningen är bra för samtliga. Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att handleda patienter, anhöriga, studenter och omvårdnadspersonal med utgångspunkt i HSL.

 

Kväll och helgarbete ingår och då är arbetet förlagt till hemsjukvården 

Helgtjänstgöring är var fjärde helg!

Tillträde efter överenskommelse.  

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort, manuell låda

Meriterande är: Vidareutbildning vård av äldre. Specialistutbildning som demenssjuksköterska eller distriktsköterska.
Erfarenhet från primärvård/hemsjukvård. Vi förväntar oss att du är en glad och positiv person som funkar i ett team. Den kunskap du saknar fyller vi på.

 Anställningsintervjuer sker löpande under rekryteringen och tjänsten kan tillsättas tidigare än angivet datum för annonsens längd.  

Personliga egenskaper
Vi förväntar oss att du kan jobba självständigt och är en positiv person som fungerar i ett team.  

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Kontaktinformation
Emma Montén , Vårdförbundet , 0243-66697

Tove Danielsson, Teamledare, 0240-668851

Fredrik Lind, Enhetschef, 0240-668877

Kickan Håkonsen, Teamledare , 0240-668876

Arbetsplats
Vasagatan 17

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Sjuksköterska till särskilt boende  

Smedjebackens kommun