medrek.se

Sjuksköterska till psykosociala mottagningen - Torvalla HC

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska till psykosociala mottagningen - Torvalla HC

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.
Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam.

Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla!
Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom och psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsbeskrivning

Psykosociala enheten är en del av Torvalla hälsocentral, dit patienterna söker utan remiss. Arbetet består av både grupp och individuella patientkontakter där bedömning och behandling av den målgrupp som tillhör primärvårdens vårdnivå är huvudsakliga arbetsuppgifter. Tjänsten kommer att utformas utifrån verksamhetens behov. Detta innebär att sedvanliga sjuksköterskeuppgifter hälsocentralen kan förekomma.

Som Psykiatrisjuksköterska kommer du att ingå i ett tvärprofessionellt team, där samarbete och intresse av den aktuella patientkategorin står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med grundläggande psykoterapeututbildning (steg 1 eller motsvarande) och/eller vidareutbildning i psykiatri.

Tidigare erfarenhet från arbete på psykosocial enhet och eller psykiatrisk vård är meriterande.

Du ska vara intresserad av psykiatriskt omvårdnadsarbete och vilja delta aktivt i samarbete med övriga i teamet, med fokus på patienten.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten, vi vill att du kan arbeta självständigt, har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden har löpt ut.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Spelés
Enhetschef
Telefon: 063–14 21 89
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Charlotte Esping Svarc
Vårdförbundet
Telefon:
Email: charlotte.esping-svarc@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/104/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Dela detta jobb

Sjuksköterska till psykosociala mottagningen - Torvalla HC

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård