medrek.se

logga

Sjuksköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-03-22

Ansök nu

Sjuksköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vid psykiatriska akutmottagningen söker invånare som behöver vård för sitt akuta psykiatriska tillstånd, patienter söker oftast frivilligt men ibland inkommer de med tvång. Vi söker nu sjuksköterska till oss på psykiatriska akutmottagningen i Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid psykiatriska akutmottagningen arbetar du i team tillsammans med skötare eller andra sjuksköterskor samt en primärjour och en sekundärjour, de tillsammans utgör en viktig roll för det akuta omhändertagandet av individen. Ett första bedömningssamtal inleds med individen, som kan leda till ett läkarbedömningssamtal för att bedöma om behovet av inneliggande vård föreligger eller om andra åtgärder kan göras för individen. Telefonrådgivning/ bedömning ingår i rollen samt att utföra vissa mätningar/kontroller som till exempel puls, blodtryck, ekg och provtagning. Viss läkemedelshantering ingår.

Om du gillar variation i både arbete och tempo så är den psykiatriska akutmottagningen arbetsplatsen för dig. Hos oss har vi ett patientnära teamarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Du kommer hos oss att arbeta med vanligt förekommande roliga och kvalificerade arbetsuppgifter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom psykiatri alternativt vidareutbildning inom akutvård eller primärvård. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård och behandling, samt har vana av att göra bedömningar av akuta tillstånd. Goda kunskaper i det svenska språket, både i skrift och tal, är ett krav för tjänsten. Har du andra språkkunskaper ses det som meriterande.

Du som söker är en trygg och stabil person med självinsikt då du kan skilja på det personliga och professionella. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört sätt. Vi ser att du som söker har ett gott omdöme och en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa samt underhålla relationer. Då vi har dygnetruntvård förväntar vi oss att du som söker behärskar att arbeta dag, kväll som natt samt helg.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Region Västernorrland