medrek.se

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Regioner
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Många som inte jobbar inom vården tror jag har ett sorgligt och jobbigt arbete, men det har jag inte. Jag har ett fantastiskt jobb! Ingen dag är den andre lik, det låter så himla klyschigt, men det är så sant”

- Martina, sjuksköterska.

Vårdavdelning Bäckencancer

Här vårdar vi patienter under onkologisk behandling med cancer i bäckenområdet.
Enheten har bara inneliggande patienter som vårdas under hela dygnet och har ett åldersspann från 19 år och uppåt.

”Vi jobbar i team! Alla jobbar för patientens bästa oavsett om du är läkare, hälsoprofession, kurator eller vårdpersonal. Alla är delaktiga och alla deltar med sin kompetens. Vi är ett härligt gäng som respekterar varandra”

- Martina, sjuksköterska

Vårdavdelningen är väldigt involverad i forskningssjuksköterskornas arbete och får vara med i den senaste forskningen. Det är mycket som har händer och har hänt inom cancerforskningen och det fortgår i ett rasande tempo mot nya behandlingsmetoder. 
 

Rollen som sjuksköterska

Teamet som du som sjuksköterska ingår i jobbar tydligt kring tankesättet ”patienten först”. Patienten ska så långt det går få vara med och bestämma över sin vård. Vill patienten hem så ska hen få komma hem. Teamets jobb är att lösa detta på bästa sätt.

”Vi har två väldigt samspelta chefer som är lyhörda! De är otroligt kunniga sjuksköterskor och tvekar aldrig att hoppa in om det behövs, det är bra ledarskap!

- Martina, sjuksköterska

Att jobba hos oss kräver ett helhetstänk, att gilla samtalet mellan vårdpersonal och patienter eller anhöriga. Ha tid för ”det lilla extra”, en prestigelös och god samarbetsförmåga samt en vilja att engagera sig i det ständigt fortlöpande arbetet framåt är viktiga delar hos dig som sökande.

Du som söker tjänsten hos oss bör vara van vid att arbeta i team, men även vara trygg med att jobba självständigt och fatta egna beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har cytostatikavana, tidigare erfarenhet från onkologi/palliativvård samt specialistutbildning inom onkologi.  

Varmt välkommen att ansöka!  

Hälsningar Sanna och Anna, omvårdnadschefer  

Om Tema Cancer  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Sanna Forsberg 
Omvårdnadschef
0725815911
Anna Rehnström Minton 

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

Referensnummer
164260

Dela detta jobb

Sjuksköterska till onkologisk vårdavdelning, Bäckencancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset