medrek.se

Sjuksköterska till nattjänstgöring hemsjukvården i Simrishamn

Regioner
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Sjuksköterska till nattjänstgöring hemsjukvården i Simrishamn

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Vi söker dig som vill bli en av våra trygga nattsjuksköterskor - som vill färdas runt på Österlen och se kvällens och gryningens vackra skiftningar - och samtidigt ge hemsjukvårdspatienterna en vård av bästa kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av de sjuksköterskor som ger hemsjukvårdens patienter trygghet och vård på natten? Du kommer att arbeta med hemsjukvård i ordinärt boende, på våra särskilda boenden samt på gruppboenden med patienter som har behov av särskilt stöd.

Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av bedömningar, hälso- och sjukvårdsinsatser, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita/LifeCare. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.
Tjänsten är på 67,15 % och du kommer arbeta var tredje helg. Veckoarbetstidsmåttet är 34,15 h/ vecka för en heltidsanställd.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löpande rekrytering. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Ansök senast: 2021-08-23

Referensnummer: A1044541 - 2021

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontaktperson

Anna Toftegaard Jensen
Enhetschef
0414 -819343
anna.toftegaard.jensen@simrishamn.se

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till nattjänstgöring hemsjukvården i Simrishamn

Simrishamns Kommun - Socialförvaltningen