medrek.se

logga

Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Regioner
Utgår

2021-09-01

Ansök nu

Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa bra dagar tillsammans med oss och för de som vi är till för inom äldreomsorgen. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss via länken: https://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/arbeta-hos-oss/hsl/.

Vi har vakanser på flera kontor i kommunen, ange gärna önskemål om i vilken del av kommunen du helst vill jobba i.

Arbetsbeskrivning

Vår verksamhet är avtalsstyrd vilket medför dialog och samverkan med flertalet aktörer där samarbete och problemlösning är en stor del av arbetet. Som sjuksköterska med inriktning mot hemsjukvård i patientens ordinära boende ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare göra en samlad bedömning av patientens behov av hälso- och sjukvård. 

Arbetet är väldigt självständigt, men du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterskor och specialistundersköterskor. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • hantera läkemedel

  • ge infusioner

  • hantera smärtpumpar och övrig medicinteknisk utrustning

  • göra bedömningar

  • utifrån varje specifik händelse göra åtgärder och även uppföljningar

  • telefonrådgivning till omvårdnadspersonal för de patienter som kommunen ansvarar för

  • assistera vid läkares myndighetsutövning och akuta hembesök

Vi erbjuder en individuellt utformad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning i syfte att stärka dig i din roll som sjuksköterska. Vi erbjuder även möjlighet att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar, efter eget intresse, som kan stärka dig i ditt uppdrag.

Vi arbetar 2 vardagskvällar och 1 helg på ett 6 veckors-schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet och relevant vidareutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt då arbetet innebär patientkontakter och dokumentation. Du behöver även ha körkort B och kunna köra manuellt växlad bil.

Du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du är problemlösande, har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Som person är du lyhörd och har förmågan att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är drivande och självgående. 

Vi fokuserar på att hitta mervärde för samtliga parter, vilket ger förutsättningar för att kunna ge både patient och medarbetare det lilla extra! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 6066

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Linköpings kommun