medrek.se

Sjuksköterska till LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Regioner
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Sjuksköterska till LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Välkommen till Finspång! Med ett stabilt näringsliv som expanderar, ett nyrenoverat Kulturhus och en av landets modernaste bad- och friskvårdsanläggningar ökar vårt invånarantal. Den gamla bruksorten har förvandlats till en högteknologisk stad med ett brett utbud som lockar många besökare. Och här finner du också Närsjukvården i Finspång!

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet inom Region Östergötland, totalt är vi runt 200 medarbetare. I verksamheten ingår både primärvård, slutenvård och rehabverksamhet. God samverkan mellan enheterna är kännetecknande för verksamheten. Vi har ett nära samarbete med Finspångs kommun, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och privata lokala aktörer rörande rehabilitering, hälso- och sjukvård samt förebyggande sjukvård för våra gemensamma invånare. Vårdcentralen i Skärblacka ingår också i vår verksamhet.

Närsjukvården i Finspång har påbörjat byggnationen av Finspångs Vårdcentrum, som beräknas stå klart runt hösten 2020. Då flyttar vi mer centralt i Finspång, får nya funktionella lokaler och på resan dit kommer verksamhetsutvecklingen att stå i centrum!

Arbetsbeskrivning
Vi är ett härligt gäng specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor/undersköterskor och läkare som söker ny arbetskamrat. Du kommer att arbeta med svårt sjuka patienter i deras hemmiljö samt även viss mottagningsverksamhet. Arbetet innebär mycket resor så körkort är ett krav.  Vi erbjuder dig en arbetsplats som jobbar för en god arbetsmiljö, en god personcentrerad patientvård samt strävar hela tiden mot utveckling. Goda möjligheter till kompetensutveckling finns.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hemsjukvård.

Personliga egenskaper
Som person har du gott omdöme och en personlig mognad som gör att du är stabil i stressituationer. Du har en positiv attityd, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Arbetet ställer stora krav på samarbete, integritet och empati. 

Anställning och information
Tjänsten är på 100 %. Helgtjänstgöring ingår 2 helger av 6. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Det är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Annette Karlsson, 010-104 24 56.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, Maria Hellman Holmström, 010-104 25 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 augusti.  Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Dela detta jobb

Sjuksköterska till LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Finspångs kommun