medrek.se

Sjuksköterska till kärl- och brännskademottagningen

Regioner
Utgår

2019-09-09

Ansök nu

Sjuksköterska till kärl- och brännskademottagningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och självständigt arbete med stor potential för utveckling. 

Om tjänsten 
Tjänsten är en kombinationstjänst där det ingår både mottagningsarbete inom kärl-verksamheten med sjuksköterskemottagning, mottagning tillsammans med kirurg, planering och bokning av mottagningar samt telefonrådgivning. Samt specialistsjuksköterskemottagning med brännskador och svårläkta sår.

Du arbetar i ett team med kirurger och specialistsjuksköterskor på barnkirurgmottagningen och brännskademottagningen.

Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid, dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som har förmåga att kunna arbeta självständigt och i team. Kommunikation och flexibilitet är egenskaper som värderas högt. 

Kvalifikationer 
Leg sjuksköterska med specialistutbildning. Alternativt leg sjuksköterska med flerårig erfarenhet inom barnsjukvård. Intresse och erfarenhet inom kärl-eller sårvård är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Helena Wigander
Omvårdnadschef
08-123 935 17

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Magdalena Boije, e-post: magdalena.boije@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till kärl- och brännskademottagningen

Karolinska Universitetssjukhuset