medrek.se

Sjuksköterska till Hjärtintensiven i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärtintensiven i Huddinge

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Vi söker 2 st nya sjuksköterskor.

Vi söker just dig som är sjuksköterska och vill arbeta på Hjärtintensiven eller vår Hjärtvårdavdelning i Huddinge! 

Vi erbjuder  

- Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  

- Individuell inskolning anpassat efter dina tidigare erfarenheter och din kompetens.  

- Möjlighet till rotation inom enheten för att få en bred kompetens inom hjärta och kärl och testa olika specialiteter. Vi kan till exempel erbjuda rotation mot PCI-enheten eller arytmienheten som ingår i Tema Hjärta och Kärl.  

- Regelbundna internutbildningar över året.  

- Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  

- Vi erbjuder friskvård och har vår egen hälsoinspiratör som leder gruppen på olika pass i eget personalgym.  

- Dubbel natt-OB: (gäller även natt på helg och storhelg).  

- Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.  

- Tillsvidareanställning, vikariat eller timmar 

Om tjänsterna 

2 st Sjukskötersketjänster på Hjärtintensiven eller hjärtvårdavdelning med inriktning mot ischemi/kranskärlssjukdom. På våra hjärtavdelningar bedrivs avancerad hjärtsjukvård, vilket kräver kvalificerad personal dygnet runt. Arbetet är självständigt och omväxlande. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom temat.  

På hjärtintensiven arbetar vi med fortlöpande avancerad och högteknologisk övervakning och behandling av våra patienter med krav på hög omvårdnadskvalitet samt omvårdnadsdokumentation.  

Vår ambition och motto är att vara Region Stockholms absolut mest avancerade Hjärtintensivvårdsavdelning som kan erbjuda en vård i absolut toppklass. 

Vi söker  

Dig som är sjuksköterska och som vill utvecklas inom hjärtsjukvård. Du har god samarbetsförmåga, vågar ta ansvar och har förmågan att prioritera i stressade situationer.  

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet från kardiologi eller akutsjukvård är meriterande men inte ett krav. Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård eller kardiologi ser vi som mycket meriterande. 

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Katarzyna Isaksson 
Omvårdnadschef
072-469 89 08

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Sofia Mäenpää, sofia.maenpaa@sll.se

Referensnummer
164238

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hjärtintensiven i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset