medrek.se

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/83

Regioner
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/83

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar.

Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt. Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun.

Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord.

Vi tycker att vi har världens roligaste jobb med mycket varierande arbetsuppgifter. Det kan röra sig om allt från provtagningar och såromläggningar till palliativ vård. Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med olika diagnoser. En av fördelarna arbetet är att du ingår i ett team, men att du också har möjligheter att påverka, lägga upp ditt eget arbete och utveckla verksamheten. En annan fördel är att du under arbetsdagen kommer att känna av vädrets växlingar då du inte är instängd mellan fyra väggar, utan befinner dig i rörelse i fina Smedjebacken vid starten av Strömsholms kanal.

Andra fördelar är att du jobbar var fjärde helg, vi har tillsvidareanställda sjuksköterskor och att vi har en bra arbetsmiljö på vår arbetsplats.

Hemsjukvården i Smedjebacken är i en stabil fas vad gäller uppdrag och arbetsuppgifter.
 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

Smedjebackens hemsjukvård består av sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vi har ett bra samarbete med primärvården. Andra vi samarbetar med är hemtjänsten, personliga assistenter, biståndshandläggare  och slutenvården.

Hemsjukvårdens nyrenoverade lokaler ligger i anslutning till Allégården och vårdcentralen. Du kommer att arbeta i ett av fyra team där fyra sjuksköterskor, en sjukgymnast, en arbetsterapeut och undersköterskor arbetar tillsammans. Varje sjuksköterska har ett eget ansvarsområde i teamet och teamledaren ser tillsammans med teamet till att arbetsfördelningen är bra för samtliga. Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att handleda patienter, anhöriga, studenter och omvårdnadspersonal med utgångpunkt i HSL. 

Kväll och helgarbete ingår.  

Helgtjänstgöring är var fjärde helg! 

Tillträde efter överenskommelse. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort

Meriterande är: 
Specialistutbildning som demenssjuksköterska eller distriktsköterska. 
Erfarenhet från primärvård/hemsjukvård. 

Vi förväntar oss att du är en glad och positiv person som funkar i ett team. Den kunskap du saknar fyller vi på. 

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och engagerad person som är stabil, trygg, kan arbeta självständigt och ser sin roll och uppgift i det team som finns runt patienterna.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina kollegor. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/83

Smedjebackens kommun