medrek.se

Sjuksköterska till hemsjukvården

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Hemsjukvården

Vi tycker att vi har världens roligaste jobb med mycket varierande arbetsuppgifter. Det kan röra sig om allt från provtagningar och såromläggningar till palliativ vård. Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med olika diagnoser. En av fördelarna arbetet är att du ingår i ett team, men att du också har möjligheter att påverka, lägga upp ditt eget arbete och utveckla verksamheten. En annan fördel är att du under arbetsdagen kommer att känna av vädrets växlingar då du inte är instängd mellan fyra väggar, utan befinner dig i rörelse i fina Smedjebacken vid starten av Strömsholms kanal.

Andra fördelar är att du jobbar var fjärde helg, vi har tillsvidareanställda sjuksköterskor och att vi har en bra arbetsmiljö på vår arbetsplats.

Hemsjukvården i Smedjebacken är i en stabil fas vad gäller uppdrag och arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Smedjebackens hemsjukvård består av sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vi har ett bra samarbete med primärvården. Andra vi samarbetar med är hemtjänsten, personliga assistenter, biståndshandläggare, enhetschefer och slutenvården.

Hemsjukvårdens nyrenoverade lokaler ligger i anslutning till Allégården och vårdcentralen. Du kommer att arbeta i ett av fyra team där fyra sjuksköterskor, en sjukgymnast, en arbetsterapeut och undersköterskor arbetar tillsammans. Varje sjuksköterska har ett eget ansvarsområde i teamet och teamledaren ser tillsammans med teamet till att arbetsfördelningen är bra för samtliga. Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att handleda patienter, anhöriga, studenter och omvårdnadspersonal med utgångpunkt i HSL.

Kväll och helgarbete ingår.  

Helgtjänstgöring är var fjärde helg! 

Tillträde efter överenskommelse. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort, manuell låda. 

Meriterande är:

Vidareutbildning vård av äldre. 
Specialistutbildning som demenssjuksköterska eller distriktsköterska.
Erfarenhet från primärvård/hemsjukvård.

Vi förväntar oss att du är en glad och positiv person som funkar i team. 

 

Anställningsintervjuer sker löpande under rekryteringen och tjänsten kan tillsättas tidigare än angivet datum för annonsens längd.  

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv och engagerad person som är stabil, trygg, kan arbeta självständigt och ser sin roll och uppgift i det team som finns runt patienterna.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Kontaktinformation
Emma Montén, Vårdförbundet , 0243-66697

Tove Danielsson, Teamledare, 0240-668851

Fredrik Lind, Enhetschef, 0240-668877

Kickan Håkonsen, Teamledare , 0240-668876

Arbetsplats
Vasagatan 17

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemsjukvården

Smedjebackens kommun