medrek.se

Sjuksköterska till Hemodialysmottagning i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Hemodialysmottagning i Huddinge

På vår hemodialysmottagning i Huddinge hittar du ett arbete med en kombination av teknik, omvårdnad och utbildning. Du träffar dina patienter flera gånger i veckan och ofta utvecklar du nära relationer med dem. Därför är det viktigt för oss att bedriva en välplanerad öppenvårdsverksamhet där du får god tid på dig för varje patient, förberedelse samt dokumentation. Hos oss får du påfyllnad av kunskap och tid för reflektion dagligen. Vårt mål är att ge dig som sjuksköterska de bästa förutsättningarna för att kunna leda, organisera, prioritera och samordna ditt omvårdnadsarbete.  

Om tjänsten  

Vi arbetar alltid i team med läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi har ständig läkarbemanning samt utbildningsansvarig sjuksköterska på plats. I din roll så ingår ett omvårdnads och behandlingsansvar för dina patienter i hemodialys på dialysmottagningen, vid behov utför vi även externa behandlingar på IVA-avdelningar. Vi har dessutom det regionala ansvaret för dialys av barn. En kombination av högspecialiserad teknik med hemodialysapparater och nära kontakt med patienter.

Ett socialt varierat arbete där du även har kontakt med externa dialysbehandlare på IVA samt barndialysen. Denna kombination ger dig goda möjlighet att få större kunskap inom akut och specialistområden inom patientflödet även.  

Du arbetar dag och kvällspass samt var tredje helg. Våra kvällspass börjar klockan 11.30 och avslutas klockan 20.00. Under sommaren har vi ett 10 veckors schema där du arbetar endast 32,15 tim/vecka med heltidslön. Finns även möjlighet att rotera och arbeta på njurmedicinsk avdelning. Tjänsterna är tillsvidareanställning samt vikariat på 18 månader.

Vi erbjuder även  

  • Åtta veckors strukturerad inskolning med kompetenskort  
  • Interna utbildningar upp till två gånger per vecka  
  • Första året erbjuds du en introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad under en vecka och inom två år en fortsättningskurs på fyra dagar.  
  • Möjlighet till högskolestudier, personcentrerad omvårdnad vid njursvikt 15 högskolepoäng.  
  • Utvecklingsmöjlighet i din roll där du även kan få arbeta i en rotationstjänst där man vid behov roterar till övriga dialysmottagningar inom Stockholm Läns Landsting. Vid en sådan tjänst erbjuds du ett generöst lönetillägg.  
  • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.      

Vi har en trivsam arbetsmiljö och vi kan ha väldigt roligt tillsammans och vi får mycket tillbaka från patienterna. Till vårt team söker vi dig som liksom vi ser samarbete och arbetsglädje som en förutsättning för en välfungerande och trivsam arbetsplats. Du sätter patienten i fokus, är lyhörd, ansvarstagande och har ett positivt förhållningssätt och gärna utbyter kunskap med dina kollegor  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: njurmedicinsk kompetens och erfarenhet av hemodialys.  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Mattias Markgren 
Omvårdnadschef
08-585 80 167

Mårten Norström Wiklund 
Omvårdnadschef
08-58583559

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hemodialysmottagning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset