medrek.se

-->

Är du sjuksköterska och letar efter nya utmaningar men där du endast behöver arbeta kontorstider? Brinner du för att alltid sätta patienten först och har ett stort intresse för neurogastro och IBD? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder  
·    intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet med inriktning Neorogastropatienter. 
·    Arbetstid: dagtid, måndag till fredag
·    individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov. 

Om tjänsten
I Huddinge har vi vår Neurogastromottagning där vi utreder och behandlar olika former av tarmdysmotilitet som beror på neuromuskulära sjukdomar i mag- och tarmkanalen eller är följdtillstånd till systemiska sjukdomar. Vi sköter också patienter med ovanliga gastrointestinala sjukdomar. Många av de ovanliga sjukdomarna är medfödda men några, som kort-tarmsyndrom och sekundär nutritionssvikt kan uppstå först i vuxen ålder. Utredning för denna specifika patientgrupp görs på Gastrolab, här bedömer vi motorikstörningar och tarmfysiologi. Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med de sjuksköterskorna som arbetar på gastrolab. 

Som sjuksköterska på Neurogastromottagning är du spindeln i nätet med ansvar för mottagning, bokningar, telefonrådgivning samt självständiga sjuksköterskebesök med både injektioner och infusioner. Arbetet innebär teamarbete men också en stor del självständigt arbete och ansvar, du kommer även vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeprofession. 
 
Vi söker dig som

  • är intresserad av gastroenterologi.
  • tar eget ansvar för det egna arbetet. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat.
  • är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
  • har förmågan att arbeta självständigt men som även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål. Du har intresse för att tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden.
  • har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn.
  • arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten samt ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi värdesätter personlig mognad.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av att arbeta klinisk och av omvårdnad av patienter inom Neurogastro eller IBD.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa, personcentrerat förhållningssätt och coping strategier.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Sjuksköterska till Gastromottagningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb