medrek.se

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen, Kirurgkliniken, Östersunds sjukhus

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen, Kirurgkliniken, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av vår verksamhet? Vill du arbeta tillsammans med positiva och framåtsträvande kollegor? Sök då till oss och var med att utveckla vår verksamhet.

Endoskopimottagningen bedriver både planerad och akut verksamhet, fem dagar i veckan, under dagtid. Här utförs endoskopiska undersökningar, bland annat gastroskopi, koloskopi, ERCP och bronkoskopi. Till mottagningen kommer patienter både polikliniskt och från vårdavdelningar på sjukhuset. Du arbetar tillsammans med ett mycket kompetent team av sjuksköterskor, undersköterskor, skoperande sjuksköterskor, sekreterare och läkare.
 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Endoskopimottagningen arbetar du dagtid med varierande arbetsuppgifter. Du ansvarar för omvårdnaden av patienter före, under och efter undersökning samt assisterar skopisten. I akuta fall bistår du i endoskopiska undersökningar på vårdavdelning, IVA och Centraloperation. I jobbet ingår även instrumenthantering och administrativt arbete med planering och bokning av patienter, remisshantering och bevakning av väntelistor med mera. Personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet kommer väl till användning här.

Det är stor variation i våra patienters sjukdomstillstånd, vilket gör att sjuksköterskans kompetens är en mycket viktig del i omhändertagandet av patienten. Du tar hand om de polikliniska patienterna som mår relativt väl och de patienter som vårdas på sjukhuset och har ett stort omvårdnadsbehov under besöket på mottagningen.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du fungerar bra i team, är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ta ansvar och arbetar självständigt när det behövs.
Varmt välkommen med din ansökan!

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Caroline Wallin
T.f. enhetschef
Telefon: 063-154749
Email: caroline.granstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Michaela Groth
Sjuksköterska
Telefon: Sökn via växel 063-153000
Email: michaela.groth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/177/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen, Kirurgkliniken, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård