medrek.se

Sjuksköterska till en av Astrid Lindgrens största Dagvård och Neurologimottagning. Vi är ledande inom Epilepsi, Osteogenesis imperfecta och muskelsjukdomar.

Regioner
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Sjuksköterska till en av Astrid Lindgrens största Dagvård och Neurologimottagning. Vi är ledande inom Epilepsi, Osteogenesis imperfecta och muskelsjukdomar.

Är du sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och söker efter att bli framgångsrik i din roll? Vill du känna dig spindeln i nätet och jobba i ett kreativt och lustfyllt team? Då är detta jobb precis rätt för dig!


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats med erfarna kollegor och en trygg arbetsgrupp där alla hjälps åt för att ge patienten den bästa vården.

Utbildning och handledning inom högspecialiserad barnneurologi, med stort fokus på de diagnoser och behandlingar som endast utförs av oss på KS, Individuellt anpassad introduktion. Arbete dagtid och endast vardagar samt möjlighet att påverka det egna arbetet och dess planering Nära samarbete med andra yrkeskategorier, båda internt och externt Ett nära samarbete med både patienten och dess familj samtidigt som du får möjlighet att verkligen göra skillnad

Om oss
Vi bedriver högspecialiserad barnneurologivård och vi är ledande inom OI, muskel patienter och Epilepsi. Till vår mottagning kommer barn och ungdomar i åldrarna 0 -18 år med diagnoser som till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, CP, autism, ADHD och neuroinflammation. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten, Huddinge och i Solna (nya huset) på plan 7 samt vår slutenvårdsavdelning. Vi samarbetar även med olika instanser utanför sjukhuset inom hela Sverige.

Om tjänsten

En bättre värld behöver fler perspektiv, därför söker dig som vill utveckla verksamheten tillsammans med kollegor långsiktigt. Du kommer bli en del av dagvårdteamet med egna mottagningar. Du kommer vara koordinatorn som håller ihop vården för våra patienter. Exempel på arbetsuppgifter:

Egna mottagningar tillsammans med Undersköterska Sammottagning med läkare Telefonrådgivning Utbildning av patienter, dess familj, assistenter och förskola/skola Utvecklingsarbete rörande den vård som bedrivs inom mottagning, alltid med utgångspunkt i den senaste forskningen och rönen

Vi söker

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är trygg och är en förebild för dina patienter, Du prestera på bästa sätt och har intresse för barnsjukvård.

Du är lyhörd och lyssnar effektivt. Du drivs av att leverera resultat och nytta.

Trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Vidareutbildning till specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom. Erfarenhet av mottagningsarbete och/eller barnsjukvård. Erfarenhet av Epilepsivård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till en av Astrid Lindgrens största Dagvård och Neurologimottagning. Vi är ledande inom Epilepsi, Osteogenesis imperfecta och muskelsjukdomar.

Karolinska Universitetssjukhuset