medrek.se

logga

Sjuksköterska till Dagvården/Hematologmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Sjuksköterska till Dagvården/Hematologmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Dagvården i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr, (medicin, akutmottagning och geriatrik). På vår mottagning sköter vi behandlingar polikliniskt för olika patientgrupper (Onkologi, Hematologi, Gynekologi, Neurologi, Reumatologi och Lungpatienter). Vi har även ett accessteam som lägger Piccline/ Powerglide på vår enhet. På hematologmottagningen utreds och behandlas patienter med olika blodsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär en rotation mellan dagvården och hematologmottagningen och introduktionen kommer att ske av erfarna sjuksköterskor som arbetar på dagvården och hematologmottagningen. Som sjuksköterska arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist.

På dagvården omfattar sjuksköterskans arbetsuppgifter främst att ge olika behandlingar samt information, råd och stöd till patienterna. Andra arbetsuppgifter är provtagningar, skötsel av centrala infarter, toxkontroller inför kommande behandlingar samt telefonrådgivning. Arbetsuppgifterna på hematologmottagningen innebär bland annat planering inför läkarmottagning, bokning av patienter, provtagning, bevakningar på provsvar och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet som sjuksköterska. Meriterande är om du har utbildning inom onkologi eller hematologi eller erfarenhet inom onkologisk eller hematologisk behandling. Svenska språket är ett krav och engelska är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som vill vidareutvecklas och tar ett eget ansvar för ditt lärande utifrån patienternas behandlingsbehov. Du har förmåga att arbeta självgående på ett noggrant och strukturerat sätt och vi ser också att du besitter stor empatisk förmåga.

Tjänsten innebär dagtidstjänstgöring måndag till fredag.

Är du intresserad av att bli vår kollega? Välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Dagvården/Hematologmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland