medrek.se

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Regioner
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter till att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden. Du får möjlighet att vara med och utveckla vården för barn med blod- och immunbristsjukdomar, njursjukdomar och transplanterade barn.

Om tjänsten
Vi utreder och behandlar barn och ungdomar nyfödd till 18 år. Barnen kommer från Stockholmsregionen, andra delar av landet och i vissa fall även utomlands. Till oss kommer barn och ungdomar med bland annat anemi för återkommande blodtransfusioner, medfödda immunbrister och olika typer av njursjukdomar. Hit kommer också barn och ungdomar som ska genomgå transplantation. Vi ansvarar för utredning, eftervård och långtidsuppföljning. Själva transplantationen utförs på en annan avdelning. Många av patienterna är från andra delar av landet eller från utomlands ifrån och bor då i regel på Ronald McDonalds Hus.

I verksamheten ingår även ett multidisciplinärt team som tar hand om Stockholmsregionens barn och ungdomar med HIV.

Vi söker
Vi söker dig som alltid arbetar med patienten i centrum och gärna vill utveckla och påverka vården för dina patienter. Du är en erfaren barnsjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och gärna vill specialisera dig inom ett område.

Du har en empatisk förmåga och personlig mognad, vilket behövs för att möta barn med livslånga och ibland svåra sjukdomar och deras familjer. Du vill ha ett arbete där du arbetar självständigt och tar eget ansvar samt där god kommunikation och samarbetsförmåga med familjer, barn, kollegor och andra yrkesgrupper är viktigt.

 

Kvalifikationer
Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, gärna med erfarenhet av blodsjukdomar- och eller njursjukdomar.

alternativ

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av barn och ungdomar och/eller blodsjukdomar eller njursjukdomar.

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset