medrek.se

Sjuksköterska till avdelning 20, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska till avdelning 20, Södertälje sjukhus

Vill du vara med och bygga upp personcentrerad vård från grunden på vår trivsamma geriatriska vårdavdelning? Drivs du av att leda omvårdnadsarbetet runt patienten? Då är du den sjuksköterska vi söker!

Avdelning 20 är en geriatrisk rehabiliteringsavdelning med 20 vårdplatser. Till oss kommer patienter för rehabilitering efter ortopediska ingrepp eller efter stroke. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionella team med patienten i centrum. Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesutövning och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete!

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Du leder och utvecklar omvårdnadsarbetet runt patienten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på geriatrisk vårdavdelning.

Dina personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt, såväl som i grupp och behöver kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet för dig i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässig utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.  

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Rekrytering till denna tjänst sker löpande under ansökningstidens gång!

Bifoga både personligt brev och CV i din ansökan. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till avdelning 20, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus