medrek.se

Sjuksköterska till Angiolab, Hjärta och Kärl

Regioner
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Sjuksköterska till Angiolab, Hjärta och Kärl

Har du erfarenhet av kardiologi och vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med en grupp av specialister samtidigt som du bygger på dina kompetenser och kunskaper? Välkommen till oss på Angiolab Solna! 

Vi erbjuder 

 • En arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden 

 • Ett spännande och utvecklande arbete med stimulerande arbetsuppgifter i en omväxlande miljö. Schemat är fast med tre veckor dagtid vardagar och den fjärde veckan jour.  

 • Ett inskolningsprogram som anpassas till verksamhet, dina tidigare erfarenhet och kompetens.   

 • Vi lägger vikt vid individuell utveckling och uppmuntrar till kompetensutveckling i form av föreläsningar, utbildningsdagar och uppdragsutbildningar 

 • Karolinska sjukhuset erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym och personalparkering.  

 • Möjlighet att ansöka om personalbostad 

Nyfiken på hur vi arbetar på Angiolab? Nu har du chans att komma och hospitera så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet.  Tycker du det låter intressant – då är vi arbetsplatsen för dig! 

Om tjänsten 

Vår verksamhet innefattar elektiva patienter som kommer till oss från hela landet för att genomföra b.la TAVI, PCI och GUCH intervention.  

Du kommer att ingå i ett stabilt team med erfarna och kompetenta sjuksköterskor samt läkare med specialistkompetens inom interventionell kardiologi.   
Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha olika roller under procedur/ingreppet. Det olika rollerna innefattar att stå sterilklädd och assistera läkaren under ingreppet. Ta hand om patienten och eller agera som extra händer inne på sal.  

I tjänsten ingår det att arbeta jourtid var fjärde vecka, vilket innebär att du är på plats på sjukhuset under din jour tillsammans med en kollega. Det ingår även helg och stor helgstjänstgöring.    

På sektionen bedrivs det forsknings- och utvecklingsarbete där alla är med och bidrar. 

Tjänsten är belägen i Solna dock kan arbete i Huddinge också förkomma som en del i tjänsten. 

Vi söker dig som: 

 • Arbetar bra i grupp och på egen hand. 

 • Tycker om akut- blandat med elektiv verksamhet.  

 • Du klara av en miljö där det ibland kräver snabb omställning.  

 • Har god kommunikativ förmåga 

 • Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer och fokuserar på rätt saker. 

 • Känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Kvalifikationer 

Krav:  

 • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. 

 • Röntgensjuksköterska med PCI-erfarenhet.  

Meriterande:  

 • Erfarenhet från PCI- eller annan interventionsverksamhet, akutsjukvård eller hjärtsjukvård.  

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så ansök redan idag! 

Välkommen att bli en del av vårt team och var med och vidareutveckla hjärtsjukvården! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. CV 
2. Personligt brev (frivilligt) 
3. Yrkeslegitimation 
4. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) 
 

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Angiolab, Hjärta och Kärl

Karolinska Universitetssjukhuset