medrek.se

logga

Sjuksköterska till äldreboende Kampementet vid Gärdet på Östermalm

Regioner
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende Kampementet vid Gärdet på Östermalm

Vi söker nu sjuksköterska till vår verksamhet Kampementets vård - och omsorgsboende som ligger vackert beläget vid Gärdet på Östermalm endast några minuters promenad från tunnelbana. Vård - och omsorgsboendet består idag av 96 platser, varav 3 avdelningar är för personer med demenssjukdom och 3 avdelningar är somatik. 

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu 1 sjuksköterska till en av våra demensavdelningar. Arbetstid är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar samt var 4e helg. Enstaka kvällar förekommer. 


Omfattning är 100 %. Som sjuksköterska så kommer du att vara omvårdnadsansvarig för 16 stycken boende.  
 

Som sjuksköterska arbetar du med att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. 

Samarbete och trivsel är viktigt och det är också utmärkande för vår arbetsgrupp på Kampementet.

I rollen som sjuksköterska ansvarar du tillsammans med övriga sjuksköterskor för att leda hälso- och sjukvårdsinsatserna på boendet i nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal.

Du har ett nära samarbete med boende, anhöriga, omvårdnadspersonal samt övriga kollegor/chefer. Som sjuksköterska fungerar du också som coach och arbetsledare för omvårdnadspersonalen.

Vi arbetar i journalsystemet Vodok.

Egenskaper:
Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov.

Du fattar självständiga beslut, vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga, och innebär att du utmanar och utvecklar dig själv.

Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet, bidrar till en god stämning, tar ansvar, har ett gott bemötande och tycker om att arbeta med äldre.

Du deltar även i vårt förbättringsarbete för att höja kvaliteten på verksamheten och arbetar efter våra kärnvärden att vara engagerad, nytänkande och lyhörd.

Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta:
Verksamhetschef, Åsa Smedberg 
Mail: asa.smedberg@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till äldreboende Kampementet vid Gärdet på Östermalm

A&O Ansvar och Omsorg