medrek.se

Sjuksköterska till Akutvårdsavdelning i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Akutvårdsavdelning i Solna

Vi utökar verksamheten och behöver bli fler! Vi söker därför sjuksköterskor till akutvårdsavdelning AVA B8:17. På AVA tar vi hand om de patienter som antingen kommer in via den nya intensivakuten och som i inledningsskedet har behov av högre vårdnivå eller patienter från andra vårdavdelningar som har försämrats och därmed har behov av en förhöjd vårdnivå. AVA har som uppdrag att stabilisera den akut sjuke patienten.

Inom funktionen har vi dessutom vår Intermediärvårdsavdelning (IMA) med 5 vårdplatser. På IMA är vårdnivån mittemellan akutvårdsavdelning och intensivvård med en struktur och arbetssätt som liknar intensivvårdens.

Vi erbjuder 
På Funktion Akut i Solna erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete.

Som ett led i vårt arbete med att stärka omvårdnaden har vi fortsatt införandet av karriärspår. Det finns tre inriktningar att välja mellan: kliniskt, akademiskt eller ledarskap. Genom denna satsning skapar vi förutsättningar för dig som sjuksköterska att utvecklas inom din profession utan att behöva byta arbetsplats och därmed utveckla och behålla kompetens under lång tid.

Inom funktionen arbetar vi även aktivt med kompetensutveckling genom olika föreläsningar och professionell utbildning.

Vi ser gärna att du är öppen för att även jobba med Intermediärvård i framtiden. Möjlighet till rotation mellan AVA och IMA är något som vi vill uppmuntra då det bidrar starkt både till medarbetarens kompetensutveckling och förståelse för de olika vårdnivåerna.

Om tjänsten 
På AVA vårdans huvudsakligen patienter med akuta internmedicinska tillstånd, såsom arytmier, coronarischemi, lungemboli, intoxikation, KOL - exacerbation, elektrolytrubbning och akut njursvikt. Avdelningen har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienterna avseende arytmier, blodtryck och saturation. Det finns även tillgång till non - invasiv ventilation. Intaget av patienter sker dygnet runt och den förväntade vårdtiden är kort.

AVA Bemannas dygnet runt av Funktion Akuts egna sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska kommer du att ha hand om mellan 4-5 patienter. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdsavdelning. Inom Funktion Akut arbetar vi i team där kommunikation och samarbete är högt värderat.

Arbetsbördan blir tidvis hög då vi arbetar i miljöer där akuta situationer uppkommer och det är viktigt att du trivs med att arbeta i varierat tempo och kan prioritera.

Vi söker 
För oss är det även viktigt att du ser möjligheter i eventuella hinder och att du alltid sätter patienten i fokus. Du skall även kunna bidra till vår positiva stämning och ha förmåga till ett gott samarbete mellan alla enheterna inom funktionen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom akut, anestesi, prehospital eller intensivvård. Meriterade är erfarenhet av arbete på akutvårdsavdelning.

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Sara Lindberg Kinn 
Omvårdnadschef
0725-836706

Fackliga representanter
Vårdförbundet Ann Danielsson Exp tel: 08-517 729 68

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akutvårdsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset