medrek.se

Vallatorpsdoktorn i Täby söker en sjuksköterska, meriterande om du har astma/kol inriktning.
 
Hos oss har du nu möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi vill att du är med och påverkar arbetets innehåll och upplägg - för oss är det viktigt att du trivs i ditt arbete och kan driva vården framåt!
 
Dina arbetsuppgifter:
På mottagningen kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning, triage, vaccinationer mm. Vi arbetar enligt Prima Modellen, med både fysisk vård och digitala besök. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med stort intresse för primärvård, gärna med inriktning astma/kol. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och mottagningsarbete tidigare och vill vara med och utveckla våra kvalitétsmottagningar (astma/kol-, hypertoni- och diabetesmottagning).
 
För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, positiv, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande. 
 
Körkort är ett krav då vi använder bil i tjänsten.  
 
Vi erbjuder dig: 
En arbetsplats med höga ambitioner och härliga kollegor. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi har i vår arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. 
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen.
 
Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad: deltid 80%. Tillträde enligt överenskommelse
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Fjärdsäter, e-post: susanne.fjardsater@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om Vallatorpsdoktorn: 
Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och undersköterskor. Mottagningen har ca 6000 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare. 
Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. 
 
Vallatorpsdoktorn är en del av Prima Vård. 

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Täby

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb