medrek.se

Sjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård i den nya sjukhusbyggnaden söker nu efter engagerade sjuksköterskor som vill utvecklas!  

Om oss  

Vi ska flytta vår verksamhet till en ny del i sjukhusbyggnaden i Solna och har en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. 

På vår akutvårdsavdelning IAVA kräver patientens tillstånd en högre vårdnivå och högre personaltäthet än på en vanlig vårdavdelning. Vi vårdar framförallt patienter med svåra infektionssjukdomar såsom sepsis, pneumoni och CNS infektioner, patienter som har ett behov av kontinuerligt övervakning av vitalparametrar eller andningsstöd. Vi har ett nära samarbete med intensivvården och akuten. 

I din roll som sjuksköterska samarbetar du nära med andra yrkeskategorier såsom läkare och undersköterskor. Du ansvarar för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet.  

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner såsom läkare, undersköterskor och fysioterapeuter.  

Vi erbjuder  

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna utbildningar och högskoleutbildningar.  
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad  
  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov. Den specifika utbildning som behövs för att arbete på IAVA tillgodoses av kliniken genom ett anpassat utbildningsprogram där du bland annat får lära dig CPAP, Optiflow, blodgastolkning och arytmitolkning.  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
  • Möjlighet att rotera mellan IAVA/Infektion och Lungmedicin om önskemål finns
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp 

Vi söker   

Vi ser gärna att du som söker är öppen för utveckling, har ett gott bemötande samt har en förmåga att se till patientens enskilda behov på ett ödmjukt sätt. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en god samarbetsförmåga.    

Kvalifikationer   

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Meriterande: Tidigare erfarenhet från infektionssjukvård alternativt akutsjukvård.   

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Julia Eriksson 
Omvårdnadschef
0724681388

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-51772968

Referensnummer
160824

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset