medrek.se

Sjuksköterska natt till vårt gemensamma vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Regioner
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Sjuksköterska natt till vårt gemensamma vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård har ett gemensamt vårdgolv tillsammans med Patientområdet Lung- och Allergisjukdomar i nya sjukhusbyggnaden i Solna.   

Om oss   
På vår gemensamma vårdavdelning vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som sepsis, pneumoni och CNS-infektion. Hos oss bedrivs även högspecialiserad lungmedicinsk vård där de vanligaste diagnosgrupperna är respiratorisk insufficiens, KOL, hypoventilation med koldioxidretention, sarkiodos och övriga interstiella sjukdomar samt pleurasjukdomar, astma och allergi. På avdelningen finns möjlighet att monitorera patienternas vitalparametrar samt behandla med NIV och High Flow. Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner.

I rollen som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet. Nattetid kommer avdelningens 12 vårdplatser att bemannas med 2 sjuksköterskor. Vi har både sjuksköterskor som arbetar enbart natt samt de som arbetar treskift. Vi har mycket kompetent nattpersonal i dagsläget och behöver nu utöka denna grupp med en sjuksköterska.

Vi erbjuder   

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar som vi är måna om att även nattpersonalen kan ta del av.  
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad. 
  • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov   
  • Ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.   

Vi söker   
Vi ser gärna att du som söker är öppen för utveckling, har ett gott bemötande samt har en förmåga att se till patientens enskilda behov på ett ödmjukt sätt. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en god samarbetsförmåga.   

Kvalifikationer   

Krav: Legitimerad sjuksköterska   
Meriterande: Tidigare erfarenhet från sjukvård inom infektion eller Lung- och Allergisjukdomar. 

Välkommen med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Julia Eriksson 
Omvårdnadschef
0724681388

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt till vårt gemensamma vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset